Головна » 2016 » Вересень » 26 » Про VІІІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій
17:35
Про VІІІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

Про VІІІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій

 

22-23 вересня 2016 року за організаційного сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, КНЗ «Черкаський обласний інститут  післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» проводився очний тур  VІІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій.

Для участі у Фестивалі надійшло 286 робіт із 22 областей України, а також Білорусі, Грузії, Казахстану, Литви, Молдови та Польщі за номінаціями: «Інновації у сфері дошкільної освіти»; «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах»; «Інновації в управлінні загальноосвітніми навчальними закладами»; «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».

Відповідно до рішення журі Фестивалю, переможцями визначено 105 учасників, які представили найкращі роботи, що презентують результати досліджень сучасного змісту освіти, авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи, моделі навчального та виховного процесів, управлінської діяльності.

    Переможцями Фестивалю було визнано і 3 педагоги з  Хмельницької області: Атаманюк Наталію Василівну, учителя початкових класів  СЗОШ І-ІІІ ступенів №8  м. Хмельницького, Опанасюк Сергія Вікторовича, методиста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Берездівської сільської ради  Хмельницької області та Пугач Олену Дмитрівну, методиста районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації Хмельницької області.

Мені довелося представляти на Фестивалі роботу «Інноваційні підходи до методичного забезпечення викладання предметів у класі інклюзивного навчання  початкової школи (в додатку програмно-методичний комплекс - інтерактивний посібник «Йду на урок природознавства»)».

 

Учасники VІІІ Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій отримали дипломи, презентували свої проекти, обмінювалися досвідом інноваційної педагогічної діяльності та побували на екскурсії у столиці України козацької доби – м.Чигирин.

  

Ось ці дві веселки стверджують - на Україну прийде радість. Все буде добре!

Переглядів: 722 | Додав: atamanuknatasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: